No Pasaran

Ikväll håller Pegida sin första hatmarsch i Sverige. Pegida är ett rasistiskt nätverk med bas i Dresden i Tyskland, där man sen slutet av förra året regelbundet har arrangerat antimuslimska hatmarscher. Om du liksom jag och många andra vill stå upp mot rasismen, kom till Stortorget i Malmö klockan 18.00 ikväll (måndagen 9 februari). Mer information om mötet hittar du här: Stoppa hatmarschen – Pegida är inte välkomna i Malmö.

Dagen till ära lanserar EXPO sin vitbok om Sverigedemokraterna på nätet. Öppen för alla så att informationen om vilket rasistiskt parti SD är finns där för att att se. Du kan läsa vitboken här: Vitbok om Sverigedemokraterna. I vitboken kan du läsa om SD:s nazistiska rötter, om järnrör, om Björn Söders syn på samer och judar och mycket mer ur detta rasistiska partis nya och gamla historia.

Vi ses ikväll!

/Sara Svensson

 

About svenssonsara

Välkommen till min blogg. Här skriver jag om det politiska arbetet i regionen kring t ex sjukvård och kollektivtrafik, om feministiska visioner, om drömmar om ett klasslöst samhälle och om sånt som gör mig riktigt förbannad. #vpol
This entry was posted in antirasism and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s